Syntymäpäivät veneellä: kuinka rakentaa täydellinen juhlatunnelma

Syntymäpäivät ovat tärkeä hetki jokaisen ihmisen elämässä. Syntymäpäivä on aina merkittävä merkkipaalu. Syntymäpäivänä voi muistella menneitä ja katsoa tulevaan. Syntymäpäivänä voi lisäksi kutsua ystävät sekä läheiset koolle ja viettää hauskan hetken juhlien.

Syntymäpäiväjuhliin on monta tapaa ja keinoa. Syntymäpäiväjuhlat voivat olla pienet tai suuret. Pienimmissä juhlissa on vain muutama juhlija. Sanotaan, että suurimmat syntymäpäiväjuhlat ovat kuninkaan päivät, joita juhlitaan Alankomaissa kuninkaan Willem-Alexanterin syntymäpäivänä. Tuona päivänä on juhlallisuuksia koko Alankomaissa ja juhlallisuuksien väri on tietenkin oranssi. Kuninkaan päivä on huhtikuun 27. päivä. Juhla on järjestetty jo vuodesta 1885 lähtien kulloisenkin kuninkaallisen kunniaksi.

Syntymäpäiväjuhlan voi jopa järjestää niin, että varsinainen syntymäpäiväsankari ei tiedä juhlista – eli siis yllätysjuhlana. Syntymäpäivää viettävä sankari kutsutaan jollain verukkeella jonnekin paikkaan ja sitten hänen tietämättään kaikki hänen ystävänsä ovatkin yllättäen paikalla juhlimassa hänen syntymäpäiväänsä.

Syntymäpäiväjuhlat voi järjestää jopa veneellä. Vene on taatusti erikoinen ja eksoottinen paikka järjestää syntymäpäiväjuhlat. Veneellä pääsee näkemään ja kokemaan meren. Hyvällä kesäsäällä merellä voi tietysti pulahtaa uimaan. Merellä järjestettäviin syntymäpäiväjuhliin tarvitaan tietenkin vene. Vene voi olla pienempi tai suurempi huvijahti. Parhaimmillaan vene voi olla kaikki mukavuudet sisältävä alus, jossa suurikin määrä ihmisiä mahtuu kerrallaan juhlimaan syntymäpäiväsankarin juhlapäivää.

Suurimmat huvijahdit voivat maksaa yli 100 miljoonaa euroa. Suurin huvijahti on 180,6 metriä pitkä Azzam, jonne voi mahtua jopa 36 vierasta ja 80 miehistön jäsentä. Toiseksi suurin huvijahti on 162,5 metriä pitkä Eclipse, joka on seilannut maailman vesillä vuodesta 2010. Mutta vaikka nämä huvijahdit eivät olisi hintaluokassasi, voi pienemmälläkin aluksella ja panostuksella saada hyvät syntymäpäiväjuhlat järjestettyä.

Veneen voi tarvittaessa vuokrata. Juhlia varten voi vuokrata veneen eri palveluista, kuten Skipperistä tai Venuusta. Veneen hankkiminen voi maksaa liikaa, jos venettä ei käytä paljon. Vuokraamalla veneen, sen voi hankkia, vaikka vain päiväksi, mikä on paljon helpompaa satunnaisesti veneilevälle.

Veneellä järjestettävissä juhlissa kannattaa syödä merellistä ruokaa. Veneellä järjestettävissä juhlissa voi syödä rapuja, lohta tai muuta kalaa. Kepeän merituulen puhaltaessa raikkaat meriruoat ovat hyvä ja kevyt ateriavaihtoehto ruokailuun.

Veneellä järjestettäviin juhliin kannattaa varata hyvää musiikkia. Merellinen musiikki voi olla kepeää ja kevyttä. Merellisen musiikin ei tarvitse olla liian vakavaa. Kepeät rytmit, kuten vaikka reggae, voivat saada syntymäpäiväjuhlien vieraat oikealle tuulelle.

Myös erilaiset viihteet ja pelit sopivat veneellä järjestettäviin syntymäpäiväjuhliin. Pöytäpelit, kuten pokeri, casino tai lautapelit ovat hauska illanviettotapa veneellä järjestettävissä syntymäpäiväjuhlissa.

Veneellä järjestettäviin juhliin kannattaa valita vaaleita tai suorastaan valkoisia vaatteita. Tummat värit eivät sovi hyvin merelle ja kepeään rantatunnelmaan. Pastellvärit ovat hyvä valinta merelliseen pukeutumiseen.

Myös syntymäpäiväkakku kannattaa hankkia veneellä vietettäviin juhliin. Kakun kuljettaminen veneelle voi olla hankalaa, mutta pitäähän syntymäpäiväsankarille olla oikeanlainen kakku. Kakun voi tietysti tilata konditoriasta.

Merellä voi siis järjestää erinomaiset juhlat. Suomessa tietysti lämpimään vuodenaikaan järjestettävät juhlat sopivat erityisesti veneellä pidettäväksi. Veneellä voi lähteä ulapalle seilaamaan, mikä taatusti on muistoihin jäävä kokemus hauskoista syntymäpäiväjuhlista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *