Viihde merillä: parhaat esitykset ja showt risteilyaluksilla

Merillä risteily on todella hauskaa puuhaa. Merellä pääsee irtaantumaan arjesta ja työstä. Merellä voi nauttia monenlaisista asioista. Erityisesti maailman meriä seilaavat risteilyalukset ovat hyvä paikka kokea ja nähdä monenlaista. Risteilyaluksilla voi nauttia monenlaisista esityksistä ja showsta.

Suomessa meillä on omat risteilijämme Tukholmaan ja Tallinnaan. Risteilyjä tarjoavat Tallink & Silja Line, Viking Line ja Eckerö Line. Suomalaisilla päiväristeilyillä ja merimatkoilla voi kokea monenlaista mahtavaa viihdettä. Parhaat esitykset ovat mahtava tapa viettää aikaa laivalla. Risteilijällä voi nauttia Suomen huippuartistien keikoista (1, 2, 3). Artisteja on nuorempaan ja vanhempaan musiikkimakuun. Risteilijällä on aina oma yökerho, jossa voi nauttia musiikista sekä nauttia virvokkeita.

Risteilijän yökerhoissa on oma tanssilattia, jossa voi käydä kokeilemassa omia tanssiliikkeitä. Lisäksi risteilijän ravintoloissa voi saada monenlaista ruokaa, jos nälkä pääsee yllättämään. Myös erilaiset pelit, kuten casinopelit ovat suosittuja risteilylaivoilla. Ja tietenkin laivalla on paljon pelikoneita. Laivalla voi pelata vaikka Starburst kolikkopeliä. Ja lisäksi laivalla voi lähteä kannelle kävelemään ja katsomaan merta. Laivalla siis on paljon tekemistä.

Suomessa voi lisäksi lähteä Jaajo Linnonmaan ja Janne Korven järjestämälle raviristeilylle Ruotsin ravien ykköstapahtumaan Elitloppetiin. Risteilyllä on hauska ja kepeä tunnelma. Elitloppet kisataan aina toukokuussa.

Mutta vaikka Suomen risteilyt ovatkin hienoja, maailmallapa hienoja esityksiä onkin. Suomen risteilijät kalpenevat maailman suurimpien risteilyalusten rinnalla – vaikka tosin useat maailman suurimmista risteilyaluksista on tosiasiallisesti rakennettu Suomessa. Royal Caribbean varustamon Oasis luokan laivat ovat maailman suurimpia risteilyaluksia. Oasis luokan risteilyaluksilla voi vaikka surffata laivan kannella olevalla altaalla. Näillä risteilyaluksilla on useita uima-altaita ja pelikenttiä. Näillä risteilyaluksilla on paljon sellaista, mitä ei edes laivalla voinut kuvitella olevankaan.

Maailman parhailla risteilyaluksilla voi nauttia huippuluokan teatteriesityksistä aivan kuin olisit maailman parhaissa teattereissa. Laivan teatterissa voi vaikka käydä katsomassa Mamma Mia esityksen. Lisäksi monet huippuartistit käyvät esiintymässä risteilyaluksilla. Laivan huippuhienoissa puitteissa esitykset ja showt tuntuvat kuin olisi parhaiden Broadwayn teatterien esityksissä. Royal Caribbean risteilyaluksilla voi käydä katsomassa Mamma Mian lisäksi We Will Rock You, Cats, Grease, Saturday Night Fever tai vaikkapa Hairspray teatteriesitykset.

Teattereilla voi siis tosiaan tehdä paljon ja monenlaista. Musiikkiartistit käyvä myös esiintymässä maailman risteilyaluksilla. Risteilyaluksilla ovat esiintyneet muun muassa Taylor Swift, Pitbull, Jennifer Lopez, Bonnie Tyler, Mariah Carey tai Martina McBride. Todella useat maailmantähdet ovat esiintyneet maailman parhailla risteilyaluksilla. Koska risteilyaluksen esiintymislava ja katsomo ovat pienemmät kuin stadionit ja jäähallit, joissa nämä artistit ovat tottuneet esiintymään, voi risteilyaluksella nauttia huippuesiintyjän keikasta aivan kuin kyse olisi pienemmästä ja mukavammasta kotiravintolan keikasta, mutta esiintyjän ollessa huipputasoa.

Suomen risteilyaluksille lähdetään päiväksi tai pariksi viihtymään ja nauttimaan ajanvietosta. Maailman parhaille risteilijöille lähdetään pitemmäksi ajaksi, kuten viikoksi tai kahdeksi, nauttimaan ja viettämään aikaa. Tietenkin tällöin myös esitysten ja viihdykkeiden tulee olla maailmanluokkaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *